https://kodifyit.com/Main/wp-content/uploads/2023/03/Cropped-Grayscale-on-Transparent.png Maak kennis met KodifyIT.

Mike Reynolds

Wij brengen een revolutie teweeg in de wereld van projectmanagement. Wij begrijpen dat het succes van elk project afhangt van de kwaliteit en precisie van de specificaties. Daarom bieden we een unieke service die bedrijven helpt bij het opstellen van uitgebreide, nauwkeurige en hoogwaardige projectspecificaties voordat ze gaan aanbesteden. Met onze hulp kunnen bedrijven dure fouten, onnodige vertragingen en miscommunicatie voorkomen, zodat projecten in één keer goed worden uitgevoerd. Laat KodifyIT uw bedrijf in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen, uw aanbestedingsproces te stroomlijnen en de kans op succes van uw project te maximaliseren.

KodifyIT heeft meer dan 40 jaar ervaring in de engineering en proces industrie. Dit omvat meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van informatietechnologie, softwareontwikkeling en projectmanagement. Dit heeft ons inzicht gegeven in effectieve management praktijken voor zowel projecten als mensen.

Dankzij onze vaardigheden op het gebied van informatietechnologie kunnen wij softwareapplicaties op maat ontwikkelen en ondersteunen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Maar al te vaak worden softwareprojecten opgeleverd die niet aan de verwachtingen voldoen. De redenen daarvoor kunnen divers zijn, maar een gemeenschappelijk thema is dat de oorspronkelijke specificaties onduidelijk of dubbelzinnig waren.

Een van onze doelen is om dit soort misverstanden te voorkomen, zodat elk project een succes
wordt.

Wat doen we en waarom doen we het?

Simpel gezegd willen we dat je project succesvol is. Door de jaren heen hebben we met eigen ogen de problemen gezien die gepaard gaan met het opleveren van nauwkeurige en bevredigende softwareprojecten. Veel van deze projecten kunnen worden bestempeld als mislukte projecten, niet omdat de software niet functioneert, maar omdat de software niet functioneert op de manier die de klant had verwacht.

Het classificeren van een mislukking kan variëren van het ergste scenario van het niet afmaken en opleveren van de software tot meer gebruikelijke problemen die bedrijven ervaren, zoals het niet voldoen van de opgeleverde applicatie aan de verwachtingen van de klant.

KodifyIT kan u helpen om kostbare en frustrerende mislukkingen op het gebied van project- en projectmanagement te voorkomen door het implementeren van een eenvoudig proces voor het verzamelen van requirements voordat specificaties worden aanbesteed. Dit proces zorgt ervoor dat alle belanghebbenden worden geraadpleegd en dat alle eisen goed worden begrepen en gedocumenteerd.

Lees hier meer over ‘Requirements Gathering’

Zodra een aanbesteding is geaccepteerd, kunnen we het project voor de klant beheren in samenwerking met de belangrijkste gebruikers en managers of als een uitbestede projectmanager. Omdat we voor de duur van het project als een belangrijke stakeholder worden beschouwd, zijn we goed in staat om de voortgang te bewaken en, nog belangrijker, het team te waarschuwen als het project uit de rails lijkt te lopen.

Het belang van specificaties

Softwarebedrijven bouwen precies wat je hen vraagt te bouwen binnen de beperkingen van de technologie. Het sleutelwoord hier is precies. Dat wil zeggen, zoals gespecificeerd in de meegeleverde documentatie.

Als de specificatie van vereisten niet gedetailleerd of niet specifiek genoeg is, dan zal de opgeleverde software niet alles zijn wat de klant verwachtte. In het ergste geval kan dit een mislukt project worden genoemd.

Naast Projectmanagement is een van onze primaire diensten 'Requirements Analysis', met verschillende secundaire diensten die hieraan gerelateerd zijn, zoals Technische Documentatie, Vertaling van Documentatie naar het Engels en Proeflezen of Bewerken van Engelse Documentatie.

Deze secundaire diensten kunnen een grote impact hebben op Project Management en Requirements Analysis in het bijzonder, aangezien de meeste, zo niet alle, Specificaties en gerelateerde Documentatie normaal gesproken in het Engels zijn.